värikonsultti Minna

Olen Minna, Colourful Harmonyn perustaja ja sertifioitu värikonsultti. Olen ensimmäinen 16 värivuodenajan värianalyysiin koulutettu värikonsultti Suomessa. Tällä hetkellä tarjoan digitaalisia värianalyysejä suomeksi ja englanniksi ympäri Suomea. Haluan auttaa sinua voimaantumaan väreistä ja löytämään tarkan värivuodenaikasi. Uskon, että tarkan värivuodenajan selvittäminen auttaa saamaan parhaimman mahdollisen hyödyn irti värianalyysistä ja vähentää väreihin ja pukeutumiseen liittyvää hämmennystä.

Värien maailma on kiehtonut minua niin kauan kuin muistan. Värien käyttö on minulle luontainen itseilmaisun keino, jolla ilmaisen omia arvojani ja mielen maisemaani. Värianalyysistä kuullessani ihastuin konseptiin ja yritin etsiä tietoa aiheesta, mutta jouduin toteamaan luotettavan tiedon löytämisen olevan hyvin hankalaa. Hakeuduin värianalyysiin kahdesti, sillä ensimmäisellä kerralla värianalyysi tehtiin kankaiden avulla suppeammalla menetelmällä, jonka tulos osoittautui virheelliseksi: Minulle parhaiksi arvioidut värit nostivat todellisuudessa punaisuutta ja paikoitellen harmauttakin iholle. Nämä ovat esimerkkejä epäoptimaalisten värien vaikutuksesta ihoon. Myöhemmin 16 värivuodenajan värianalyysissä sain tietää oikean värivuodenaikani. 

Inspiroiduin värianalyysikokemuksistani ja halusin oppia aiheesta lisää, joten hakeuduin elokuussa 2022 kansainväliseen värikonsulttikoulutukseen. Koulutuksessa opin laajasti väreihin ja värianalyysiin liittyvistä teemoista, kuten väriteoriasta ja värianalyysin tekemisestä digitaalisesti ja kasvotusten. Colourful Harmony aloitti toimintansa toukokuun lopulla 2023.

Lue Colourful Harmonyn tarina KasvuStoorin blogista täältä.

Scroll to Top